Unikátny český výrobca 100% prírodného kolostra

Spoločnosť Betula sídliaca v Českej Republike sa venuje prvotriednej výrobe produktov z kozieho kolostra. Vďaka obsahu kozieho mledziva, je kolostrum plné biologicky aktívnych látok prospešných pre každého jedinca.

 

Kolostrum je jedným z najsilnejších prírodných „posilňovačov“ imunity, ktorý pozná svet vedy. Kolostrum od firmy Betula je spracovávané miešaním viacerých mledzív až z 30 rôznych fariem. Spoločnosť spolupracuje s farmami v Česku, na Slovensku, ale aj v Poľsku. Finálny produkt je zdrojom živín, protilátok a rastových faktorov, obsahuje vysoké množstvo aktívnych látok. Kolostrum je jedným z najsilnejších prírodných „posilňovačov“ imunity, ktorý pozná svet vedy. " Príroda vie ako posilovať našu imunitu."

Jedinečné, nenahraditeľné kolostrum, tzv. „tekuté zlato“ je nemožné vyrobiť chemickou alebo syntetickou cestou.

Spôsob ako čo najlepšie a najetickejšie získavať finálne 100% prírodné kolostrum spracované šetrnou metódou vyvíjala spoločnosť Betula. Spoločnosť sa snaží čerpať pri svojej práci z vedeckých poznatkov a cieľom je získať prírodné kolostrum v čo najvyššej kvalite. V súčasnosti vývoj kolostra podporujú informáciami, ktoré im poskytujú univerzity v Prahe a Brne, ako aj výskumné ústavy a Akadémia vied. 

Zdroj: Betula

 

Český produkt je vysoko kvalitný, čistý, bez akýchkoľvek umelých látok. Prioritou spoločnosti je používanie moderných spracovateľských metód. Pri spracovaní kolostra sa spoločnosť vyhýba pasterizovaniu a odtučňovaniu mledziva. Všetky prirodzené mledzivá sú v kolostre  zachované.  

„Príroda všetko vymyslela najlepšie a čistý prírodný produkt je zárukou výnimočných účinkov.“ Spoločnosť Betula 

Firma má prehľad o podmienkach chovu a pracuje na odbere kolostra humánnym spôsobom. Kozy sú voľne pasené na farmách s kvalitným ekosystémom, bohatou rôznorodou vegetáciou, nie sú pri odoberaní mledziva v žiadnom prípade vystavené bolestiam alebo inému utrpeniu. 

Zdroj: Betula

 

Materinské mlieko je dôležité pre vývin každého jedinca. Výnimkou nie sú ani kozliatka. Mledzivo samice je odoberané až po dostatočnom vyživení novorodeniatok,   dôležitý je však odber do 24 hodín od pôrodu, kedy je kvalita kolostra najkvalitnejšia. Spracovanie odobraného mledziva je mikrobiologicky testované a kontrolované. Zdravotný stav, ako aj potrava kôz určuje výslednú kvalitu produktu. 
Kozy si pri pasení vyhľadávajú predovšetkým výživné byliny, kôra a vetvičky stromov. Takýto typ potravy poskytuje mledzivu JEDINEČNOSŤ. 

Jedinečné vlastnosti kolostra napomáhajú pri starostlivosti a obnove imunitného systému, pri starostlivosti o črevnú flóru, ako aj o celkovú vitalitu človeka. 
 

Článok je sponzorovaný

 
Mohlo by Vás zaujímať